Β πλαζ Βούλας
Τα νερά της ήταν πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους κατά τις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80, όπου ακόμη στην αμμουδιά υπήρχαν κοχύλια. Αυτό όμως που έκανε μοναδική τη συγκεκριμένη πλαζ ήταν ο συνδυασμός που πρόσφερε στους κολυμβητές. Λίγα μέτρα μακριά από την παραλία υπήρχαν γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, όπου τα παιδιά, αλλά και οι γονείς αθλούνταν.
Η ακτή του ΕΟΤ ήταν μια από τις λίγες πλαζ που είχαν οργανωμένα αποδυτήρια και οι λουόμενοι μπορούσαν να κάνουν ντους και να αλλάξουν ρούχα διακριτικά και πολιτισμένα.
Υπήρξε μία από τις σημαντικότερες, στο παρελθόν δημόσιες πλαζ, ο χώρος όμως παρήκμασε και εγκαταλείφθηκε.
Ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης επιδιώκει να ανοίξει και πάλι τις πύλες της Ακτής Β’ της Βούλας δημιουργώντας ένας νέο πόλος αναψυχής στην αθηναϊκή ριβιέρα, και προχώρησε σε διαγωνισμό για την υπομίσθωση της.
Για την αξιοποίηση της έκτασης των περίπου 74 στρεμμάτων της Ακτής, η οποία έχει παραχωρηθεί από την ΕΤΑΔ στον Δήμο, έχει εκτιμηθεί ότι θα απαιτηθεί ένα επενδυτικό πρόγραμμα άνω των 6 εκατ. ευρώ.