eCarSharing

sights

To VVV eCarSharing, είναι υπηρεσία διαμερισμού οχημάτων για βραχυπρόσθεσμη μίσθωση. Απευθύνεται σε κοινό που θέλει να ενισχύσει την Κοινωνική Ευθύνη του, ενισχύοντας επιπλέον αυτή την τάση επιλέγοντας ηλεκτρικό όχημα για τις καθημερινές του μετακινήσεις βοηθώντας το περιβάλλον.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία VVV eCarSharing, μπορείς να κλείσεις γρήγορα και εύκολα ένα από τα VVV e-CarSharing οχήματα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το προσωπικό σου όχημα, με μηδαμινό αποτύπωμα διοξείδιο του άνθρακα.

Μπορείς να επιλέξεις μέσα από το κινητό σου ένα από τα διαθέσιμα VVV eCarSharing οχήματα, με την υποχρέωση να το επιστρέψεις σε ένα VVV eCarSharing Parking Spot. Το VVV eCarSharing είναι υπηρεσία με χρέωση μόνο κατά τη χρονική διάρκεια κράτησης του οχήματος και περιλαμβάνει τα ηλεκτρικά οχήματα, το κόστος φόρτισης της μπαταρίας, οδική ασφάλιση, parking στο VVV eCarSharing spot και συντήρηση του οχήματος.


social media foto b   social media youtube   social media map b

Morphis Rent a Car

sights

Η εταιρεία Morphis rent a car, ενοικιάσεις αυτοκινήτων Αθήνα, ιδρύθηκε το 1983 στην Αθήνα από το Στράτο Μόρφη απόφοιτο της Ανωτέρας σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) και φέτος (2020) γιορτάζει τα 37 χρόνια επιτυχημένης πορείας με εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση στο χώρο των Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων στην Αθήνα στο κέντρο στον Πειραιά αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής όπως Γλυφάδα , Βούλα , Βάρη, Βουλιαγμένη ,Νέο και Παλαιό Φάληρο ,Περιστέρι ,Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη ,Μαρούσι ,Κηφισιά ,Παπάγου ,Αγία Παρασκευή κλπ.

Η Μόρφης Ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι Ελληνική οικογενειακή εταιρεία και τα καινούργια μέλη της οικογένειας παίρνουν πλέον τη σκυτάλη και είναι πάντοτε έτοιμα να σας υποδεχθούν με χαμόγελο και ευγένεια και να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που έχει στόχο πάντοτε τον επαγγελματισμό, την ακρίβεια και τη φιλική εξυπηρέτηση.

Στόχος της εταιρείας Μόρφης Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι πάντοτε η συνέχιση της πετυχημένης πορείας της εταιρείας και ο Κλέων Μόρφης απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας οπως και η Ηρώ Μόρφη Μαθηματικός, απόφοιτος του πανεπιστημίου Πάτρας συνεχίζουν την παράδοση με στόχο οι πελάτες τους να εχουν πάντα τις καλύτερες δυνατές τιμές, άψογο σέρβις και η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα να γίνει γρήγορη κσι προσιτή χωρίς πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η Moprhis rent a car ενοικιάση αυτοκινήτου Αθήνα υπόσχεται φιλική εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα. Θα παραλάβετε τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σας χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες στο αεροδρόμιο της Αθήνας ή στο Λιμάνι του Πειραιά και όπου αλλού τους υποδείξετε. Πάντοτε θα σας δίνουν λύσεις ανάλογα τις ανάγκες σας και τις οικονομικές δυνατότητες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα.


Η περιγραφή είναι από το website της εταιρείας

Επικοινωνία.
Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 102-104, Βούλα 166 73
Voula Center Parking
Τηλ.: +30 697 044 4524 +30 21 0897 4197


social media foto b   social media youtube   social media map b

CarVanRent.gr

sights

Η εταιρεία «Α. ΞΕΣΤΕΡΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 1992 με κύριο σκοπό την εκμετάλλευση πρατηρίων υγρών καυσίμων με γνώμονα πάντα το ήθος, την τιμιότητα, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και το σεβασμό προς τον πελάτη.
Με οδηγό τα ίδια εφόδια, την μεγάλη τος αγάπη για το αυτοκίνητο αλλά και για τη πατρίδα μας που μας επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο ξεκινήσανε να δραστηριοποιούντε στις ενοικιάσεις των αυτοκινήτων.
Επιπλέον στόχος τους είναι να εστιάσουνε στην ενοικίαση των επαγγελματικών φορτηγών που μπορούν να οδηγηθούν με ερασιτεχνικό δίπλωμα β κατηγορίας τόσο για τους ιδιώτες που περιστασιακά χρειάζονται όσο και για τους επαγγελματίες που ο περιορισμένος χρόνος τους αναγκάζει πολλές φορές να αναζητούν λύσεις άμεσα και με συνέπεια.
Μη διστάσετε να τους μιλήσετε για τις ανάγκες σας σε όποια κατηγορία καταναλωτή κι αν ανήκετε και σας υπόσχοντε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και να αισθανθείτε την επιχείρηση τους σπίτι σας.

Η περιγραφή είναι από το website της εταιρείας

Επικοινωνία.
Λεωφ. Ποσειδώνος 2, Βάρη 166 72
Τηλ.: +30 697 300 7101 +30 210-8958949
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
CarVanRent.gr


social media foto b   social media youtube   social media map b

Drive Plus car rentals

sights

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1991
Πίσω στο μακρινό 1989, ο ιδρυτής της Drive Plus car rentals ® σε ηλικία μόλις 19 ετών, αισθάνθηκε την ανάγκη να μετουσιώσει την αγάπη του για το αυτοκίνητο σε κάτι πιό δημιουργικό, με τρόπο που θα μπορούσε αφ’ενός να συμβάλλει παράγοντας ποιοτικές υπηρεσίες στην ισχυρότερη βιομηχανία της Ελλάδας, που δεν είναι άλλη απο τον Τουρισμό, αφ’ετέρου να κάνει επάγγελμα αυτό που λάτρευε απο παιδί.

Έτσι, απασχολήθηκε επαγγελματικά σε εταιρεία του κέντρου με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων, στην οποία πολύ γρήγορα αναρριχήθηκε και σε μόλις 3 μήνες ανέλαβε ως υπεύθυνος σε υποκατάστημα αυτής της εταιρειας στην Πάρο.

Εκείνη την εποχή, η ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, ακροβατούσε στην παλιά τουριστική θεωρία μεγιστοποίησης των κερδών και στη νέα, αυτή της παροχής υπηρεσίας επιπέδου με στόχο την δημιουργία επαναλαμβανόμενων πελατών και εταιρικής πίστης.

Οι ικανότεροι πρεσβευτές αυτής της θεωρίας, στον κλάδο με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι απο τη νέα γενιά του χώρου!

Αυτό, αποτέλεσε και το εφαλτήριο για τον 20χρονο τότε, σημερινό ιδρυτή της Drive Plus car rentals ®.
Αφού του προτάθηκε να δημιουργήσει μία εταιρεία με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων με συμμετοχή των τότε εργοδοτών του, αποφάσισε να επιχειρήσει τη δημιουργία μιας εντελώς ανεξάρτητης εταιρείας , απαλλαγμένης απο παλιές θεωρίες και απο την χάραξη επιβεβλημένων στρατηγικών απο πολυεθνικές του χώρου, δημιούργησε μία εταιρεία με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, με τη συμμετοχή ενός πολύ έμπειρου και ικανού μαχητή του κλάδου, του κ.Αντώνη Καραπαναγιώτη.

Η περιγραφή είναι από το website της εταιρείας

Επικοινωνία.
17, Βασ. Κωνσταντίνου st, Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης 166 72
Τηλέφωνο: 21 0897 5637
https://driveplus.gr/


social media foto b   social media youtube   social media map b

M.K.cars rent

sights

Η Μ. Κ. cars διαθέτει συλλογή αυτοκινήτων για κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας.
Μπορείτε να βρείτε κάθε τύπο αυτοκινήτου που θα σας καλύψει για λόγο αναψυχής είτε επαγγελματικού σκοπού.
Ο στόλος τους αποτελείται από μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, αυτόματα, 4Χ4, πολυτελή και άλλου τύπου όπως Mini και mini bus.
Τα αυτοκίνητα της Μ. Κ. cars σας προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά. Καθώς γίνετε λεπτομερής έλεγχος αλλά και συνεχή συντήρηση.
Για να είστε πάντα ευχαριστημένοι όταν τους εμπιστεύεστε, όλα τα οχήματα τους πριν από κάθε ενοικίαση καθαρίζονται δίνοντας σας μια ξένοιαστη οδήγηση.
Η εταιρία τους, σας παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε λογικές τιμές, συνέπεια και άριστη ποιότητα.
Ανανεώνοντας συχνά τον στόλο τους , θα οδηγείτε πάντα σύγχρονα αυτοκίνητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η περιγραφή είναι από το website της εταιρείας

Επικοινωνία.
Λ.Αναγυρούντος & Ηφαίστου 2 ,Βάρη
Τηλ.: 2+30 6974310481 +30 210 897 3330
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://mkrent.gr/


social media foto b   social media youtube   social media map b

SAPPHIRE RENTAL

sights

Η Sapphire Rental είναι μια καθαρά ελληνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ενοικιάσεις αυτοκινήτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τοπικό και εισερχόμενο τουρισμό. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό τους, παρέχει στους πελάτες τους ανώτερες υπηρεσίες με συνεχή προσπαθεί να βελτιώσει στο μέγιστο τις υπηρεσίες τους.

Δεδομένου ότι η πελατεία τους είναι διαφοροποιημένη, προσφέρουν μια ευρεία γκάμα νέων μοντέλων ξεκινώντας από μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου μεγέθους, αυτόματα και πολυτελή αυτοκίνητα ικανά να ικανοποιούν ή να παρέχουν κινητή λύση σε οποιαδήποτε από τις επαγγελματικές ή ιδιωτικές σας ανάγκες. Όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που προσφέρουμε είναι καινούργια και σε άριστη κατάσταση.

Μεταξύ των διαθέσιμων υπηρεσιών, εκτός από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, είναι και μεταφορά ενός ή περισσοτέρων ατόμων με οδηγό, υπηρεσίες και μίσθωση μίας γραμμής. Επιπλέον, λειτουργεί τμήμα κρατήσεων για επιχειρηματικούς, ταξιδιωτικούς πράκτορες παρέχοντας 24ωρη πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικών εργαλείων κράτησης.

Στη συνεχή προσπάθειά τους να βελτιώσουν της υπηρεσίες τους, κάθε πρόταση ή σχόλιο είναι ευπρόσδεκτo.


Η περιγραφή είναι από το website της εταιρείας

Επικοινωνία.
Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 95, Βούλα 166 73
Τηλ.: +30 690 790 7131
https://www.sapphirerental.com/


social media foto b   social media youtube   social media map b